Navigation

Alphabet & NVIDIA: beiden hoger na melden samenwerking

Alphabet $GOOGL sloot meer dan 2% hoger en NVIDIA $NVDA sloot zelfs meer dan 3% hoger nadat Alphabet nieuwe AI-infrastructuur en software aankondigde als onderdeel van een uitgebreide samenwerking met Nvidia.

Beide aandelen worden al enige tijd positief beoordeeld, maar we hebben ook winst al veiliggesteld door te reduceren. Hoewel de kans op een stijging daling aanwezig is zijn we tevreden met het huidige risiconiveau. De stops liggen in de winstzone en we hebben bij beide aandelen een 'free ride'. Als er wel een correctie komt is de kans groot dat we weer gaan bijkopen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.