Navigation

Wall Street: duidelijk hoger slot - technologie sterk

Wall Street presteerde goed. Technologie liep voorop. De stijging volgde op zwakker dan verwacht economisch nieuws over vacatures in juli, gemeten aan JOLTS. Het aantal vacatures in juli daalde met 338.000 tot het laagste niveau in tweeënhalf jaar, namelijk 8.827 miljoen, zwakker dan de verwachting van 9.500 miljoen. De markt maakte zich minder zorgen over de Fed. De wereldwijde obligatierendementen daalde wat extra steun gaf.

Het aandeel Paccar $PCAR sloot meer dan 2% lager en voerde de verliezers aan in de S&P 500 en Nasdaq 100. Dit kwam na een rapport van FreightWaves waarin stond dat resultaten van het belangrijke vrachtwagenverhuurbedrijf Bank of Montreal wezen op een verslechtering van de kredietwaardigheid van haar klanten in de transportsector.

Verizon Communications $VZ en AT&T $T sloten hoger nadat Citigroup de aandelen had opgewaardeerd van neutraal naar kopen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.