Navigation

Hood: een beat - aandeel lager

Robinhood $HOOD daalde 7% na de cijfers. Het wordt weer mooi gebracht door dit bedrijf, maar wij blijven weg van het aandeel. Gezien de koersreactie zijn wij niet de enige die er zo over denken. We hebben twijfels over de kwaliteit van de winst en het aandeel is veel te duur.

Robinhood  heeft een kwartaalwinst gerapporteerd van $0,03 per aandeel, wat 250 procent hoger is dan de schatting van analisten van $0,02. Dit betekent een stijging van 109 procent ten opzichte van het verlies van $0,34 per aandeel in dezelfde periode vorig jaar.

Robinhood's Q2 inkomsten uit cryptohandel bedroegen $31 miljoen, een daling van 18% ten opzichte van Q1's $38 miljoen.

De kwartaalomzet van het bedrijf bedroeg $486,00 miljoen wat 2,3 procent hoger is dan de schatting van analisten tegen $318,00 miljoen in dezelfde periode vorig jaar.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.