Navigation

Jackson Hole: geen duidelijk patroon SPX historisch gezien - Bloomberg chart

Dit is een grafiek van Bloomberg die de rendementen (reactie zoals weergegeven in de zwarte staafdiagram gemeten over één week) van de S&P 500 $SPX laat zien in relatie tot Jackson Hole.

Zoals te zien is, is er sinds 2000 geen duidelijk patroon hoe er op dit evenement wordt gereageerd. Wel is er vaker een stijging geweest van de indices dan een daling. Vandaag begint dit "bankiers-evenement" en morgen zal de voorzitter van de Fed, Powell, een speech houden.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.