Navigation

Melco: beter dan verwacht - al op up

Melco $MLCO meldde een verlies van $0,02 per aandeel, wat de analistenconsensus van een verlies $0,14 overtrof ten opzichte van het verlies van $051 per aandeel in dezelfde periode vorig jaar. De kwartaalomzet bedroeg $947.94 miljoen, wat de analistenconsensus van $881,75 miljoen met 7,5 procent overtrof. Dit is een stijging van 220 procent ten opzichte van de omzet van $296.11 miljoen in dezelfde periode vorig jaar.

Visie op Melco

Het aandeel staat voorbeurs bijna 3,5% hoger. Wij zijn positief gegaan op $8,90 in december vanwege het bedrijf zijn activiteiten in de casino business in Macau. We speculeerden met deze zet op een herstel van China. Dat is uitgekomen gezien de aanzienlijke koersstijging.

Maar nu zijn er weer twijfels over China. Dat is ook weer te zien aan het aandeel dat in een range blijft handelen. We houden echter vast aan onze longpositie. Voor een sterke rally moet het aandeel het huidige weerstandsniveau wel doorbreken.

Lukt dat niet, dan kan het feest voorlopig voorbij zijn. Voor nu blijven we nog steeds een verdere stijging voorzien voor Melco waarbij beleggers de cijfers van vandaag toejuichen. We blijven long, maar kopen niet bij.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.