Navigation

VS: belangrijke resultaten voor morgen - waaronder QCOM en KHC

QUALCOMM $QCOM zal morgen rapporteren. Analisten schatten een omzet van $7,8 miljard (-29,7% YoY) en een winst per aandeel van $1.63 (-44,9% YoY).

CVS Health $CVS zal morgen voor de opening van de markt zijn financiële resultaten bekendmaken. Analisten schatten dat het bedrijf een omzet zal behalen van $86,74 miljard, wat een stijging van 7,6% is ten opzichte van het voorgaande jaar bij een winst per aandeel van $2,12, wat een daling van 11,7% ten opzichte van vorig jaar weerspiegelt.

PayPal Holdings $PYPL zal morgen na het sluiten van de markt zijn financiële resultaten aankondigen. Analisten voorspellen dat het bedrijf een omzet zal genereren van $6,56 miljard, wat een daling van 3,6% is ten opzichte van vorig jaar bij een wpa van $1,05, wat een stijging van 12,90% betekent ten opzichte van het voorgaande jaar.

Thomson Reuters $TRI zal morgen voor de opening van de markt zijn financiële resultaten bekendmaken. Volgens de schattingen van analisten zal de omzet van het bedrijf $1,66 miljard bedragen, wat een stijging van 2,85% is ten opzichte van vorig jaar bij een winst per aandeel van $0,77, wat een stijging van 24,2% betekent ten opzichte van het voorgaande jaar.

Humana $HUM zal morgen voor de opening van de markt zijn financiële resultaten bekendmaken. Analisten verwachten dat de omzet van het bedrijf $25,82 miljard zal bedragen, wat een stijging van 8,8% is ten opzichte van vorig jaar bij een winst per aandeel van $8,88, wat een stijging van 2,4% betekent ten opzichte van het voorgaande jaar.

Kraft Heinz  $KHC zal morgen voor de opening van de markt zijn financiële resultaten bekendmaken. Analisten schatten dat het bedrijf een omzet van $6,81 miljard zal behalen, wat een stijging van 3,9% is ten opzichte van vorig jaar bij een winst per aandeel van $0,74, wat een stijging van 5,7% betekent ten opzichte van het voorgaande jaar.

Doordash $DASH morgen  rapporteren. Analisten verwachten een omzet van $2,06 miljard (+28,1% YoY) en een verlies per aandeel van $0,41.

MetLife $MET zal morgen na het sluiten van de markt zijn financiële resultaten bekendmaken. Analisten schatten dat het bedrijf een omzet zal behalen van $16,91 miljard, wat een daling van 7,6% is ten opzichte van vorig jaar bij een winst per aandeel van $1,88, wat een daling van 6% betekent ten opzichte van het voorgaande jaar.


Apple $AAPL zal donderdag rapporteren. Analisten verwachten een omzet van $73,69 miljard (-11,2% YoY) en een winst per aandeel van $1,08 (-10% YoY).

Amazon $AMZN zal donderdag rapporteren. Analisten schatten een omzet van $118,67 miljard (-2,1% YoY) bij een winst per aandeel van $0,32 (+78% YoY).

ConocoPhillips $COP zal donderdag rapporteren. Analisten verwachten een omzet van $15,05 miljard (-31,6% YoY) bij een winst per aandeel van $1,94 (-50,4% YoY).

Amgen $AMGN zal donderdag rapporteren. Analisten schatten een omzet van $6,03 miljard bij een winst per aandeel van $4,05 (-12,9% YoY).

Anheuser-Busch $BUD zal donderdag rapporteren. Analisten verwachten een omzet van $15,52 miljard bij een winst per aandeel van $0,69 (-5,5% YoY)

ConocoPhillips $COP zal donderdag zijn financiële resultaten bekendmaken. Analisten schatten dat het bedrijf een omzet zal behalen van $15,04 miljard, wat een daling van 31,6% is ten opzichte van vorig jaar bij een winst per aandeel van $1,94, wat een daling van 50,4% betekent ten opzichte van het voorgaande jaar.

Amgen $AMGN zal donderdag zijn financiële resultaten bekendmaken. Analisten schatten dat het bedrijf een omzet zal behalen van $6,03 miljard, wat een daling van 8,55% is ten opzichte van vorig jaar bij een winst per aandeel van $4,05, wat een daling van 12,9% betekent ten opzichte van het voorgaande jaar.

Booking Holdings $BKNG zal donderdag zijn financiële resultaten bekendmaken. Analisten schatten dat het bedrijf een omzet van $5,16 miljard zal behalen ten opzichte van vorig jaar bij een winst per aandeel van $28,65, wat een stijging van 50% betekent ten opzichte van het voorgaande jaar. (+50.16% YoY).

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.