Navigation

Wall Street sluit iets hoger

Wall Street sloot met een lichte stijging. De Nasdaq bereikte een hoogtepunt van anderhalve week in aanloop naar de cijfers van onder andere Apple en Amazon.

De stijging van de olieprijs naar het hoogste punt in ruim 3 maanden had een positieve invloed op energieaandelen. Loews steeg mild en bereikte de hoogste koers in 12 maanden. Het bedrijf boekte in het afgelopen kwartaal een hogere omzet en winst, mede dankzij sterke prestaties van CNA Financial, waarin Loews een meerderheidsbelang heeft.

Ruim de helft van de bedrijven uit de S&P500-index heeft al cijfers gepresenteerd. Tot nu toe heeft meer dan 80 procent van deze bedrijven de winstverwachtingen overtroffen met een gemiddelde overschrijding van bijna 6 procent.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.