Navigation

Wall Street: SPX laagste niveau 2 weken - NDQ

Op woensdag sloten de Amerikaanse indices sterk lager. De S&P 500 bereikte het laagste niveau in 2 weken en de Nasdaq 100 daalde naar het laagste niveau in 3 weken.

Aandelen daalden verder toen de rendementen op T-notes stegen nadat het Ministerie van Financiën een kwartaallijkse refunding-operatie aankondigde die groter was dan verwacht.

De werkgelegenheid in juli, zoals gerapporteerd door ADP, was sterker dan verwacht en dat droeg ook bij aan de negatieve stemming op de markt.

Vandaag, na de handelsuren, komen bedrijven als Apple en Amazon met hun kwartaalcijfers. In de aanloop naar die cijfers is de kans groot dat Wall Street afwachtend zal zijn.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.