Navigation

Wall Street: belangrijke resultaten vandaag - KO - BA - T - META

Vandaag wordt verwacht dat Coca-Cola (koop) een omzet van 11,75 miljard dollar zal rapporteren, wat een stijging van 3,75% is ten opzichte van vorig jaar. Ook wordt verwacht dat de winst per aandeel 0,72 dollar zal bedragen, een stijging van 2,86% YoY.

Daarnaast zal Boeing (koop) voor de opening van de markt rapporteren. Analisten verwachten een omzet van 18,29 miljard dollar, wat een stijging is van 9,65% YoY. Het verwachte verlies per aandeel is -0,89 dollar.

AT&T (neutraal) zal voor de opening van de markt rapporteren. Analisten voorspellen een omzet van 30 miljard dollar, een stijging van 1,20% YoY. De verwachte winst per aandeel is 0,60 dollar, een daling van 7,69% YoY.

Na sluiting van de markt zal Meta (neutraal, maar in een uptrend) rapporteren. Analisten verwachten een omzet van 31,12 miljard dollar, wat een stijging van 7,97% YoY is. De verwachte winst per aandeel is 2,91 dollar, een stijging van 18,29% YoY.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.