Navigation

Tesla: fabriek India komt dichterbij - low cost car

Tesla executives hebben plannen besproken om de Indiase markt te betreden door een fabriek te bouwen die een elektrisch voertuig produceert met een lage kostprijs van $24.000, zowel voor de binnenlandse vraag als voor export. Dit heeft Reuters gemeld.

[visie: Met deze nieuwe besprekingen komt een akkoord dichterbij. Dit wordt al verwacht. In onze eerdere berichtgeving hebben we hier ondermeer aandacht besteed toen Modri het Witte huis bezocht.

Het bouwen van een auto met een lagere prijs kan wel eens een goede beslissing kan zijn om een Tesla voor meer mensen betaalbaar te maken. Als er een goedkopere Tesla komt, wordt het bereik van de aanschafprijzen van een Tesla breder.

Voordat de fabriek daadwerkelijk is gebouwd en operationeel kan nog wel duren. In de tussentijd zitten de Chinezen ook niet stil, die met verschillende merken steeds meer de betaalbare EV's op de markt domineren.]

Tesla executives hold market entry talks with India investment agency
Two senior Tesla executives discussed the company’s plans to enter India with officials from the country’s investment promotion arm in New Delhi, two people with direct knowledge of the matter said, the latest in a series of high-level talks.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.