Navigation

Crypto: WAX sterk gestegen - reeds op een up

Crypto: WAX sterk gestegen - reeds op een up

De WAX-token $WAXP is de afgelopen 24 uur sterk gestegen om daarna ook weer iets terug te vallen. WAX is een gespecialiseerde Layer-1 blockchain en ondersteunt een bloktijd van 500 milliseconden en transacties zonder kosten voor gebruikers.

We zijn op 31 december op 0,70 dollar op een up gegaan. We hebben ook aangegeven dat als de koers zou dippen tot 0,50 dollar we nog een extra tranche zouden aanschaffen. Dat is niet gebeurd waardoor we deze mogelijke extra tranche nu weghalen. (Zie ook eerdere berichten.)

In ieder geval zitten we ertussen als de munt verder naar boven gaat. Gezien eerdere voorzichtige positieve signalen voor blockchains actief in NFT's en gaming is de kans aanwezig dat de WAX-token nog verder gaat stijgen. We blijven dan ook op een stijging zitten.

Als er meer activiteit komt in gaming en er toch weer een rondje activiteit komt in NFT's kan deze munt tijdelijk sterk opveren. De nadruk blijft liggen op tijdelijk.

Door een nieuw economisch model bij WAX, zoals eerder gemeld, wat kan leiden tot momenten van deflatie, kan meer activiteit op deze blockchain wel eens een hefboom betekenen qua koersstijging.

Wat is WAX

WAX Blockchain is een Web-3 ecosysteem voor gaming en NFT's en heeft als doel e-commerce transacties te vereenvoudigen. Daarvoor maakt het gebruik van een consensusmechanisme genaamd delegated Proof-of-Stake (DPoS). Het is volledig compatibel met EOS. WAX heeft een reeks op blockchain gebaseerde tools gecreëerd die de ontwikkeling van gedecentraliseerde applicatiemarktplaatsen en niet-vervangbare tokens ondersteunen.

Sinds oktober een samenwerking met Amazon

In oktober kondigden Amazon Prime Gaming en WAX een samenwerking aan in het domein van Web-3.0 games. Prime Gaming-gebruikers krijgen toegang tot Brawlers met exclusieve in-game items, waardoor hun ervaring wordt verrijkt en ze toegang krijgen tot echte merchandise van partners zoals Tyranno Studios. Het doel is om de gebruikers van Amazon Prime Gaming kennis te laten maken met Web-3.0 games op het WAX-platform. Tot nu toe is er nog niet veel gebeurd, wat ook de huidige moeilijke en trage adoptie weerspiegelt.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.