Navigation

WDP: positie in Roemenië versterkt - het aandeel

WDP: positie in Roemenië versterkt - het aandeel
pro

WDP $WDP heeft zijn positie in Roemenië versterkt door de aankoop van een portefeuille van 136.374 vierkante meter aan verhuurbare oppervlakte. Deze portefeuille omvat bestaande activa en een perceel voor toekomstige ontwikkeling met een potentieel van meer dan 300.000 vierkante meter.

De investering van 110 miljoen euro betreft locaties in Groot-Boekarest, Constanta en Targu Mures. De portefeuille bestaat uit drie Class A warehouses en light industrial panden, verhuurd aan topsegment huurders.

De verkoper is een joint venture tussen Globalworth en Global Vision. Door deze transactie groeit WDP's Roemeense aanwezigheid tot ongeveer 2,0 miljoen vierkante meter, wat een marktaandeel van meer dan 25 procent vertegenwoordigt.

Het aandeel

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.