Navigation

WDP: cijfers wekt interesse - visie

WDP $WDP boekte een sterke winstgroei in H1 2023. De EPRA-winst steeg met 26% tot €144 miljoen. De verwachte EPRA-winst voor dit jaar is €1,40 per aandeel (+12% tov 2022). Er zijn investeringen van €125 miljoen aangekondigd in een groeiplan 2022-25.

Visie op WDP na de cijfers

Hoewel de woorden "robuuste balans en gediversifieerde vastgoedportefeuille" zeker interesse hebben gewekt en de cijfers best goed zijn, wachten we nu af. Wel geldt dat we onroerend steeds meer in het vizier hebben, omdat deze aandelen in de laatste paar jaar naar een onderwaardering zijn gegaan. Als het momentum in deze sector toeneemt gaan we waarschijnlijk met verschillende aandelen in deze sector naar up. Nu wachten we nog af.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.