Navigation

Braziliaanse aandelen: bezig aan upturn - reeds long

Braziliaanse aandelen zien recordniveaus van buitenlandse kapitaalinvesteringen, een significante verschuiving sinds de mondiale financiële crisis. We zitten al long via een ETF en rekenen inderdaad op een nieuwe opwaartse cyclus van Braziliaanse aandelen.

Ook willen we graag de mening van Otavio Costa, Crescat Capital partner & macro strategist, delen die net als wij bullish is op Braziliaanse aandelen. Dit betekent niet dat we volgende week sterk hoger staan, maar de trends wijzen wel in de goede richting.

In de afgelopen 50 dagen zijn netto instromen van internationale investeerders gestegen naar historisch hoge niveaus, waarbij ze een gestage opwaartse trend gedurende de laatste twee jaar laten zien.

Recentelijk hebben Braziliaanse aandelen een technische weerstand van 15 jaar doorbroken, waardoor ze zich positioneren als één van de meest ondergewaardeerde aandelenmarkten wereldwijd en vergeleken met hun historische context.

Met de mogelijkheid van een langdurige bullmarkt voor grondstoffen blijkt Brazilië een aantrekkelijke markt te zijn, rijk aan waardevolle natuurlijke hulpbronnen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.