Navigation

Vietnam: Biden en Amerikaanse bedrijven willen zaken doen - al op up

Bij een bijeenkomst op maandag in Hanoi tijdens het bezoek van president Joe Biden aan Vietnam staat het zakendoen tussen beide landen centraal. Bedrijven, waaronder Intel, GlobalFoundries, Marvel, Google, Qualcomm, Amkor. En Boeing maakt kans op nieuwe orders (zie artikel).

Vanaf eind vorig jaar op een stijging in Vietnam

We zijn al een tijdje op een up in aandelen voor Vietnam. Dit is via een ETF (let op, ETF's zijn regiogebonden of je er wel of niet in mag handelen). Sinds november vorig jaar kopen we Vietnam, omdat er toen inderdaad grote Amerikaanse bedrijven hun wil toonden om productie te verplaatsen uit China. De kans is groot dat het bezoek van Biden nieuwe kansen zal brengen voor nieuwe grote investeringen, vooral door de Amerikaanse techreuzen.

Vietnam wordt gezien als een uitstekend alternatief voor Amerikaanse bedrijven die weg willen uit China. Vietnam wordt als een vriend gezien. Dit kan de groei van de economie aanzienlijk beïnvloeden en een positief effect hebben op de aandelen genoteerd op de beurs van Vietnam.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.