Navigation

China hoger: stimuleringen

De aandelenmarkten in China zijn fors gestegen. De reden hiervoor is dat er wordt uitgekeken naar later deze week, wanneer de Chinese overheid en andere instellingen mogelijk meer concrete details bekendmaken over grootschalige stimuleringsmaatregelen.

Als dit gebeurt kan het een buffer vormen voor de markt, aangezien er al sterke speculatie was over daadwerkelijke stimulering in de afgelopen sessie. We blijven echter nog steeds in een onzekere situatie met betrekking tot sommige instrumenten in China waar we op een stijging anticiperen. Ondanks het huidige risico blijven we hieraan vasthouden.

Vooral de kans op stimuleringsmaatregelen zorgt ervoor dat er mogelijk positievere vooruitzichten komen voor de Chinese markten. De onzekerheid blijft echter of er nog meer problemen kunnen ontstaan in met name in de vastgoedsector.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.