Navigation

China: economische data zwak - PMI

Uit officiële enquêtes blijkt dat de productieactiviteit in China in juli voor de vierde opeenvolgende maand is gedaald, terwijl de diensten- en bouwsectoren op de rand van krimp balanceren.

De officiële inkoopmanagersindex (PMI) voor de maakindustrie steeg in juli licht naar 49,3 van 49,0 in juni, waarmee deze onder de 50-puntsgrens bleef die expansie scheidt van krimp.

De non-manufacturing PMI, die sub-indexen omvat voor activiteiten in de dienstensector en bouw, daalde naar 51,5 van 53,2 in juni.

De sub-index voor bouw daalde van een hoogtepunt van 65,6 in maart naar 51,2 deze maand.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.