Navigation

Wolters Kluwer: 9 miljoen eigen aandelen ingetrokken - sterk aandeel - uptrend

Wolters Kluwer $WKL heeft bekendgemaakt dat het 9 miljoen eigen aandelen heeft ingetrokken, wat het totale aantal uitgegeven gewone aandelen heeft verminderd tot 248.516.153, in vergelijking met eerder 257.516.153.

Deze aanpassing heeft betrekking op het kapitaal en is mild positief van aard doordat er minder aandelen uitstaan om te verhandelen. Wat het aandeel betreft, zitten we sinds 2012 op een stijging. Wolters Kluwer staat bekend als één van de betere pensioenaandelen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.